Referenser

 

En boost för mig, en trygghet för dig

 

Läs vad andra tycker och tänker om samarbete med Ginger Graphic.

 

Maria Lethin

Skillway
Layout av sälj- och arbetsmaterial

”Ginger Graphic hjälper oss hålla ihop vårt varumärke i flera delar av vår verksamhet. Vi vill möta våra kunder och kandidater med en snygg enhetlig grafisk profil men även interna dokument och mallar ska vara Skillway hela vägen. Ginger Graphic fortsätter att leverera grafisk design med fokus på både resultat och snabb service.”

Karolina Hedberg

Sweet Printery
Webdesign & design av serie

”Therese har en ovanlig mix av att vara både kreativ, ha sinne för detaljer, lätt för att fånga vad jag som kund är ute efter kombinerat med noggrannhet och förmåga att hålla budget och tidplan. Väldigt ovanlig kombo.”

Johan Arvidsson

Tacos y Burritos
Layout av tryckmaterial

”Med en fantastisk känsla för kvalité och dedikation oavsett storlek på projekt är vi mycket nöjda med Ginger Graphic – Även om vi alltid har höga förväntningar så blir man alltid imponerad av de innovativa slutresultaten som levereras

Johanna Salama

FreeZone
Layout av trycksaker samt arbetsmaterial

”Vi är en liten organisation där tid är en bristvara. För oss är det viktigt att inte bara resultaten blir strålande utan att processen dit är smärtfri utan för mycket arbete. Therese ger oss alltid resultat som vi är mer än nöjda med, men framförallt är samarbetet smidigt, enkelt och tidseffektivt vilket vi värderar högt och som gör att Therese fortsätter vara vårt självklara val som konsult.”

Kontakt

hej@gingergraphic.se
070 480 91 79
Onsjögatan 4, 286 32 Örkelljunga

Sociala medier

@gingergraphic på Instagram
Therese Maltesson på LinkedIn

Psst..

Du kanske funderar på vem som tagit fotografierna
till denna webbplatsen.. Svaret är
fantastiska ateljelena.se