Referenser

Se ett urval av kunder som samarbetat med Ginger Graphic. Vill du ser portfolio så besök gärna våra Instagram-konton nedan!

Johanna Salama

FreeZone Sweden

”Vi är en liten organisation där tid är en bristvara. För oss är det viktigt att inte bara resultaten blir strålande utan att processen dit är smärtfri utan för mycket arbete. Therese ger oss alltid resultat som vi är mer än nöjda med, men framförallt är samarbetet smidigt, enkelt och tidseffektivt vilket vi värderar högt och som gör att Therese fortsätter vara vårt självklara val som konsult.”

Maria Lethin

Skillway

”Ginger Graphic hjälper oss hålla ihop vårt varumärke i flera delar av vår verksamhet. Vi vill möta våra kunder och kandidater med en snygg enhetlig grafisk profil men även interna dokument och mallar ska vara Skillway hela vägen. Ginger Graphic fortsätter att leverera grafisk design med fokus på både resultat och snabb service.”

Johan Arvidsson

Tacos y Burritos

”Med en fantastisk känsla för kvalité och dedikation oavsett storlek på projekt är vi mycket nöjda med Ginger Graphic – Även om vi alltid har höga förväntningar så blir man alltid imponerad av de innovativa slutresultaten som leverereas.”

Karolina Hedberg

Sweet Printery

”Therese har en ovanlig mix av att vara både kreativ, ha sinne för detaljer, lätt för att fånga vad jag som kund är ute efter kombinerat med noggrannhet och förmåga att hålla budget och tidplan. Väldigt ovanlig kombo.”